Kryptouutiset

Kaikki uutiset kryptovaluutoista samassa paikassa.

Tietoa sivustosta

Uutisia kryptovaluutoista. Kryptouutiset.com on vuonna 2018 perustettu sivusto, joka koostaa englanniksi ja suomeksi tuoreimmat kryptovaluuttoihin liittyvät uutiset helppokäyttöiselle sivustolle. Sivusto kerää myös twiittejä sekä mm. suomalaisten sijoittamiseen ja säästämiseen keskittyneiden blogien juttuja omalle alueelleen. Sivusto on rakennettu siksi, koska huomasin itse käyttäväni kymmeniä sivustoja uutisten ja keskustelujen seuraamiseen eikä tarjolla ollut sopivaa työkalua uutisten ja blogien keräämiseen yhteen paikkaan.

Tämän sivuston ei ole tarkoitus toimia minkäänlaisena sijoitusneuvontana, eikä mitään tällä sivustolla olevaa tule käyttää sijoitusneuvona. Tämä on erityisen tärkeää huomioida ja siten jokainen sivuston käyttäjä on itse vastuussa omista sijoituspäätöksistään. Kryptouutiset.com ei ota mitään vastuuta sijoituspäätöksistäsi.

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin ja monta muuta kryptovaluuttaa ovat viimeistään vuoden 2017 aikana tulleet väistämättä jokaisen, tai ainakin useimpien, tietoisuuteen. Samalla markkinoille on tullut ICOjen (Initial Coin Offering) kautta jo nelinumeroinen määrä erilaisia kryptovaluuttoja. Ala kehittyy valtavaa vauhtia ja blockchainin (jota voidaan kutsua myös suomalaisittain lohkoketjuksi) mahdollisuuksia tutkitaan yrityksissä ahkerasti kautta maailman. Kryptouutiset.comin tarkoitus on helpottaa alan seuraamista.

Sivustolla esiintyy muutama mahdollisimman vähän ärsyttävä affiliate-mainos ja niiden ainoa tavoite on auttaa kattamaan tämän sivuston ylläpitokuluja. Mainokset ovat myös suodatettu, joten pikavippimainoksia et tule näkemään. Sinun ei tarvitse klikata mitään mainosta. Olen rajannut mainosten määrän pieneksi, jotta sisältö pysyy tärkeimpänä ja sivusto erittäin käyttökelpoisena.

Kaikki kehitysehdotukset ovat tervetulleita, lähetä viestisi tästä.

Mikäli haluat tukea vapaaehtoisesti bitcoineilla saitin ylläpitoa, osoite on:

3Cm2gQ1ReKU7NVKxtpXgoBtJouJLTjLqCT